Little Known Facts About diş beyazlatma.

Wiki Article

Diş beyazlatma
Hakkinda diş beyazlatma
5 Temel Unsurlari için diş beyazlatma
dis
Için basit anahtar diş beyazlatma örtüsünü
Için basit anahtar diş beyazlatma örtüsünü
diş beyazlatma






Lukasbtbgj


Diş beyazlatma işlemi uzman hekim tarafından yapıldığı taktirde, bu işlemin herhangi bir zararı yoktur. Sadece bazı kişilerde beyazlatma tedavisi sonrası kısa bir süre soğUnited kingdom sıcak hassasiyeti oluşabilmektedir.

Yaklaşık 1 ay sonra tedavi sonlandırılır. Bu yöntem uzun bir tedavi süresi gerektirir ve bu nedenle klinikte kullanılan yöntemler tercih edilir.

Merhaba Ceren hanım. Diş beyazlatma uygulaması ile sadece doğal dişleriniz beyazlar, dolgu ve zirkonyum dişleriniz beyazlamaz.

Bu sitede​ki​​ uygulama ve anlatımlar ​bilgi amaçlıdır ve herhangi bir tıbbi sorunun tanı veya tedavisi için öneri niteliği taşımaz.

Hazırlanışı: Tüm malzemeleri bir kaseye ekleyin. Tuz tamamen eriyene dek iyice karıştırın.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the greatest YouTube working experience and our newest functions. Learn more

Dişleri ne beyazlatır: ”Diş macununuzda tuz var mı” reklamını gördünüz mü? Tuzla fırçalamak sadece dişlerdeki sararmayı gidermekle kalmaz, aynı zamanda diş eti enfeksiyonlarında da faydalıdır. Biraz tuz ekleyerek ılık su ile gargara yapmak diş eti enfeksiyonlarında rahatlama sağlar.

bildigim kadariyla iki cesidi mevcuttur; evde veya ofiste. ofiste yapilani hidrojen peroksit iceren bir maddenin mavi bir isinla etkin hale getirilmesi ve kisa surede dise nufuz diş beyazlatma etmesi prensibine dayali. iki veya (daha sari disler icin) uc seans yeterli olmaktadir. dis renginin 4-5 ton kadar acilmasi mumkundur. bence gayet zorlu bir islemdir cunku bahsettigim maddenin dis etine degmesi durumunda aninda yaniklar olusmaktadir.

Hassasiyet durumunu daha aza indirmek için bir diğer alternatif olarak içinde potasyum nitrat mevcut olan diş macunları da kullanılabilir. Diş beyazlatmanın zararları var mı diye soracak olursanızda , herhangi bir zararı olmadığını söyleyebiliriz. Diş beyazlatma işlemi dişlerinizde kalıcı bir zarar veya yapısal değişikliği yol açmaz.

Diş beyazlatma işlemi nedir buna değindik, şimdi ise “Diş nasıl beyazlatılır” “Dişlerimi nasıl beyazlatabilirim” “Diş beyazlatma ilaci var mı” “Diş beyazlatma zararlı mı” “Diş beyazlatma ne kadar” gibi sorulara cevap vereceğiz. İki tür diş beyazlatma işlemi vardır bunlar, “Ev tipi diş beyazlatma” ve “Ofis tipi diş beyazlatma” olarak geçer. Diş beyazlatma uygulaması zararlı değildir ancak bu işlem yapılmadan önce ilk olarak diş taşlarının temizlenmesi gerekir.

Diş beyazlatma tedavisinin sixteen yaşından daha küçük yaştaki hastalara uygulanması yanlıştır. Bu yaşlarda olan hastalarda pulpa odası ve diş sinirlerinin olduğu bölge en geniş boyutlardadır.

Uygulanan beyazlatma işlemleri dişlerin yapısı, kişinin beslenme alışkanlıkları ve işlem sonrasında önerilere ne kadar dikkat edildiğine bağlı olarak two-three sene sonra tekrarlanması diş beyazlatma gerekebilir.

Uygulama esnasında kullanılan ilacın dişetlerine temas etmesi sonucunda dişetlerinde renk değişikliği veya yanma şeklinde geçici şikayetler görülebilinir.

Tüm beyazlatma jelleri dişlerde az ya da fazla hassasiyete neden olur. SoğUnited kingdom-sıcak sıvılara ve havaya karşı dişlerde oluşan hassasiyet bireylere rahatsızlık verebilir. Bu uygulamanın olağan olan ve standard bir diş beyazlatma yan etkisidir. Hassasiyet 24-48 saatlik zaman zarfı içinde geçmezse beyazlatıcı kullanma işlemine son verilmesi diş beyazlatma gerekir. Bu tarz hassasiyet durumu olduğunda , diş doktorunuzun uygulayacağı florür ve diş beyazlatma sizing önermekte olacağı tedavi kremleri bu diş hassasiyetini olabildiğince azaltacaktır.

Report this wiki page